Mindset – train the brain

Mindset is uitermate belangrijk als je iets wilt bereiken. Hoe zorg je ervoor dat je door een druk leven met veel stress toch succesvol kan zijn? Door een positieve mindset, ze willen altijd meer en ontwikkelen constant. Het mooie van een mindset is dat het aan te leren is. In de sportschool kan je jouw spieren trainen, in het zwembad train je jouw conditie, je mindset kan je overal trainen.

De eerste stap is dat je bewust moet worden wat je doet, zodat je het kan veranderen. Heb je het even zwaar? Neem een groei mindset aan! Door toewijding en hard werken komt alles goed.

Naast een groei mindset heb je een statische mindset. Mensen met deze mindset ontwikkelen hun vaardigheden veel minder. Die denken dat vaardigheden zijn aangeboren en je er niks meer aan kan veranderen. Mensen met een statische mindset hebben ook vaak een vermindert zelfbeeld, omdat ze naar zichzelf kijken als iemand met minder talent en zwakker. Fysiek en mentaal sterker worden start met een sterke mindset.

Om te zien wat van mindset jij hebt kan je het volgende testje doen: https://www.quizlet.nl/quiz/386186/wat-is-jouw-mindset/

Bewustwording is alles. Merk je dat je gedemotiveerd raakt of energieloos bent? Neem de groeimindset aan: pak kansen, zie fouten als leermogelijkheden en zet je ten volle in. Stap voor stap zal je merken dat het beter gaat. Zie het wel als een marathon en geen sprint, het heeft tijd nodig.

Blijf oefenen.

Bronnen:

Bell-coaching.nl

Podcast Milo educatie

andere interessante blogs

Voeding
admin

Terug naar de basis: een update voor Macronutrients

Alle drie de macronutriënten zijn nodig om een ​​gezonde en actieve levensstijl te ondersteunen, het elimineren van een of ander dwingt ons lichaam in een adaptieve staat, die ons lichaam op lange termijn kan beïnvloeden

Interesse in een gratis 1 op 1 training sessie?

Kom in contact met ons en wij geven uw meer informatie over deze actie.

Personal training fit&perform