TRAININGS SOORTEN

Personal plan

Wat kan je verwachten van mij?

– Goed leren bewegen.
– Oefeningen perfect uit te voeren.
– Een individueel trainingsplan.
– Online & offline coaching.
– Motivatie, kennis en advies op maat.
P.S. als je een trainer zoekt die naar je schreeuwt of je pusht totdat je huilt, dan ben je op het verkeerde adres (of je moet meer betalen).

Teamwork

Hoe ga ik te werk?

Het inhuren van mij als personal trainer betekent een commitment van beide kanten. Tijdens dit intakegesprek bespreken we de wensen en behoeften die je hebt en kijken we of we samen tot een plan kunnen komen. Na dit gesprek gaan we samen trainen. Het trainen doe ik bij bij de atletiek verenging in Ede (Climax). Daar huur ik de krachtruimte en de baan af zodat wij genoeg ruimte en materialen hebben. 

Personal training aanbieding

Personal Training​

Train als een atleet, word sterker, ontwikkel gezonde gewoonten, voel je uitgedaagd en vermaak je met een trainingsprogramma dat speciaal voor jou is ontworpen. Dit kan op mijn locatie in Ede of voel je je comfortabeler thuis, dan zal ik de sportschool naar je toe brengen.

trainings soorten 1 Personal Training Ede

Groep Training

Sport je graag samen en onder begeleiding van een personal trainer? Sport in groepsverband met maximaal 5 sporters met een trainingsprogramma dat speciaal voor jou is ontworpen.

bedrijfsfitness ede

Bedrijfsfitness​

Help uw medewerkers gezonder te leven door hen toegang tot een personal trainer te geven en een trainingsplan op maat! Fit & Perform zal met je samenwerken om een programma te ontwerpen welke jou en je bedrijf weerspiegelt in frequentie, moeilijkheidsgraad en budget. Bedrijfsfitnessprogramma’s kunnen de verzekeringskosten verlagen, het moreel van het bedrijf verbeteren en als een uniek verkoopargument dienen bij werving en interview.

Sprint training Fit&Perform

Sport Performance

De sportprestatietraining verbetert de functionele beweging om de fysieke eisen van het leven en de sport te ondersteunen. Ik ga je helpen om alle zwakheden te versterken, blessurerisico te verminderen en kracht op te bouwen. De training verbetert kracht, snelheid, behendigheid, balans, coördinatie en conditionering.

© 2019 · www.fit-perform.nl – Personal training in Ede en omgeving
made by Tijmen Brethouwer